Föreläsning

Till er som arbetar med barn i någon form, och vill ta ert pedagogiska ledarskap till en ny nivå, finns möjligheten att boka en föreläsning till grupper av alla slag.

Om ni bokar en föreläsning kan ni förvänta er nya insikter och diskussioner i stor och liten grupp. Vi ska rusta barnen för livet och släppa tanken på att alltid försöka göra dom lyckliga. Livet är ju mer än bara lycka och vi vill att barnen står starka i med- och motvind.

Hur hjälper vi våra barn att värna sin integritet? Hur stärker vi självkänslan så att barnen känner att de duger precis som de är? Idag lägger många föräldrar och pedagoger stort fokus på barnens självförtroende och göranden. Måste barn vara så duktiga? Och hur kan vi vuxna vara bra förebilder när det gäller personligt ansvar? Detta är frågor jag tar upp.

Jag utgår från Jesper Juuls tankar och idéer men väver in mycket av min egen erfarenhet som förskollärare och förälder till tre nu vuxna barn.

Jag vänder mig till förskolor (föräldra- och personalmöten), skolor, kyrkan/församlingshem, idrottsföreningar – ja, överallt där det finns ett intresse av att rusta barnen för livet och stärka relationerna mellan barn och vuxna.

Föräldrar och alla som på något vis arbetar med barn behöver uppdateras och reflektera över hur vi bemöter barnen i våra liv.

Ditt förhållningssätt och ledarskap gör stor skillnad!Upplägg

Tillsammans bestämmer vi hur just ni vill ha det. Kanske är önskemålet en lite kortare föreläsning i samband med personalmöte eller föräldramöte? Eller har ni en utbildningsdag inplanerad så att en för- eller eftermiddag efterfrågas?

Pris: Ta kontakt för offert.loga5